Ο Λογαριασμός σας|Επικοινωνία |Greek   
saved cart
  search our site Saved basket Cart (0)

Τι είναι το "mytail.gr" ;

 

Από όσο θυμάμαι τη ζωή μου, πάντοτε περιτριγυριζόμουν από σκυλιά.

Πρωτομπουσούλησα δίπλα στην "Zoe" (μία πανέμορφη ημίαιμη σκυλίτσα) και τον "Jack" (έναν εκπληκτικό μολοσσό Αρλεκίνο), ο οποίος είχε την τρελή υπομονή για να ανεχθεί όλες τις ιδιαιτερότητες μου ως ζωηρό και υπερκινητικό πιτσιρίκι.

Μεγαλώνοντας, υπήρξαν χαρούμενες και θλιμμένες στιγμές στη ζωή μου, υπήρξαν φορές που ήμουν με πολλούς ή με καθόλου φίλους, με σοβαρές  ή και λιγότερο σοβαρές σχέσεις, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε στιγμή που να μην έχω μαζί μου έναν τουλάχιστον σκύλο!

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μεγαλώνουν πλέον και τα παιδιά μου.

Έτσι λοιπόν, μιας και όλη μου η ζωή και οι επιλογές μου είχαν προσαρμοστεί γύρω από αυτό, ήταν αναπόφευκτο, και οι παρέες μου, και η δουλειά μου, να περιστραφούν γύρω από τα σκυλιά.

Ταξιδεύοντας συχνά στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, μίλησα με εκτροφείς, είδα χώρους φύλαξης, εκπαίδευσης, αναπαραγωγής
και ξεκίνησα σιγά σιγά να κάνω αυτή την δουλειά: να επιλέγω πάντοτε ο ίδιος και να πουλάω κουτάβια.

Η επιλογή μου δεν περιοριζόταν στο κουτάβι, αλλά έκανα πάντοτε και αυστηρή επιλογή σε κάθε υποψήφιο αγοραστή.

Τα τελευταία χρόνια πια, η παρέα μου αποτελείται από εκτροφείς, εκπαιδευτές και κτηνιάτρους...
 
Δεν θυμάμαι με βεβαιότητα να πω ποιός πέταξε πρώτος την ιδέα, πάντως με κάποιο τέτοιο τρόπο δημιουργήθηκε το «mytail» ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου το ευρύ κοινό μπορεί να βρει από μια έγκυρη και αξιόπιστη πηγή το κουτάβι που επιθυμεί… και όχι μόνο!

Στόχος μας είναι να κάνουμε το «mytail» ένα τόπο όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για: Θέματα εκπαίδευσης, πληροφορίες για όλες τις φυλές, κτηνιατρικά θέματα, ενημερωτικές πληροφορίες (εκθέσεις, σεμινάρια, εφημερεύοντα φαρμακεία, πανσιόν) και γενικότερα οτιδήποτε θα θέλατε να μάθετε για τα κατοικίδια σας.

Αρχικά, είχα κάποιους ενδιασμούς για το κατά πόσο μπορεί ένα τέτοιο εγχείρημα να πετύχει, αλλά γρήγορα οι φόβοι μου διαψεύτηκαν.
Οι ίδιοι οι πελάτες μας είναι τόσο ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας που μας κάνουν την καλύτερη διαφήμιση προτίνοντας μας ανεπιφύλακτα στους φίλους και γνωστούς τους.

Συνεχίζουμε την πορεία μας με τον ίδιο ζήλο και πάντοτε με αγάπη και σεβασμό στους τετράποδους φίλους μας.

Ο Διευθυντής

Χρήστος Παπαντωνίου

 
 


© Copyright 2021 mytail.gr
Αρθρα


AdvertisementYour Recently Viewed Items and Featured Recommendations


Ιδρύθηκε Copyright 1995 2021 mytail.gr Όλα τα δικαιώματα. easy and safe shopping
...