Εκπαίδευση Σκύλων

Προεκπαίδευση σκύλου Προεκπαίδευση σκύλου
Μία ατομική συνάντηση όπου γνωρίζουμε το κουτάβι σας και σας δίνουμε οδηγίες / συμβουλές για την ανατροφή, την κοινωνικοποίηση και τους βασικούς κανόνες καλής συμπεριφοράς του κουταβιού. (Συνηθίζεται για κουτάβια από 2 έως 8 μηνών)
Διόρθωση Προβληματικής Συμπεριφοράς... Διόρθωση Προβληματικής Συμπεριφοράς σκύλου
Ατομικές συναντήσεις όπου θα σας βοηθήσουμε να λύσετε προβλήματα που σας δημιουργεί η συμπεριφορά του σκύλου σας (λέρωμα, επιθετικότητα, έντονο γάβγισμα, κ.ο.κ.)
Μίνι εκπαίδευση καλής... Μίνι εκπαίδευση καλής συμπεριφοράς (για μικρόσωμα σκυλιά)
Το σκυλί μαθαίνει να συμπεριφέρεται σωστά, να έχει καλούς τρόπους έτσι ώστε να αποτελεί μια ευχάριστη συντροφιά για τους ιδιοκτήτες του.
Εκπαίδευση Βασικής υπακοής... Εκπαίδευση Βασικής υπακοής
Μαθαίνετε στον σκύλο τα βασικά παραγγέλματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν καθόλη την διάρκεια της ζωής του ως θεμελιώδης κωδικός επικοινωνίας μεταξύ σας: «μη», «έλα», «μαζί», «στάσου», «κάτσε», «κάτω», «σήκω», «πίσω», «μείνε»
Φύλαξη ανθρώπων και... Φύλαξη ανθρώπων και χώρων
Φύλαξη : Χώρου και Σωματοφυλακή. Μαθαίνουμε στο σκυλί να χρησιμοποιεί τα «όπλα» του (το δάγκωμα και το γάβγισμα) όπου χρειαστεί για να προστατέψει εσάς και τον χώρο σας, παραμένοντας όμως – όταν δεν υπάρχουν συνθήκες κινδύνου - ...
Βασική Υπακοή +... Βασική Υπακοή + Αρνηση τροφής
Βασική Υπακοή & Άρνηση Τροφής από άτομα μη οικεία ή από το έδαφος (προς αποφυγή της φόλας). Μαθαίνουμε στον σκύλο να μην τρώει από οπουδήποτε αλλού, πέρα από το πιάτο του με το φαγητό που του δίνετε εσείς.
Εκπαίδευση σε δραστηριότητες... Εκπαίδευση σε δραστηριότητες & προχωρημένη εκπαίδευση
Έρευνα αντικειμένων, Ιχνηλασία, Ανίχνευση ουσιών (ναρκωτικά, εκρηκτικά), Έρευνα και Διάσωση ανθρώπων, Βοήθεια σε άτομα με ειδικές ανάγκες, κ.ά. Διάρκεια και αξία : Κατόπιν συνεννόησης
Ομαδικά Σεμινάρια Εκπαίδευσης,... Ομαδικά Σεμινάρια Εκπαίδευσης, εκτός Αττικής
Τώρα μπορείτε κι εσείς που ζείτε σε οποιαδήποτε περιοχή εκτός Αθηνών, να επωφεληθείτε από τις νέες μας υπηρεσίες. Δύο νέες υπηρεσίες εκπαίδευσης που μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον χρόνο σας.
« Προηγούμενη | Page: 1 | Επόμενη »

CategoriesGo To Full SiteΙδρύθηκε Copyright 1995 2023 mytail.gr
easy and safe shopping